Auto

Producătorul de componente auto Preh are la 9 luni afaceri de 119 mil. euro, plus 6%

Producătorul de componente auto Preh are la 9 luni...

Autor: Laurentiu Cotu

01.11.2017, 00:05 230

Producătorul de componente auto Preh România, furnizor pentru Porsche, Mercedes, Audi sau BMW, a realizat în primele nouă luni din acest an o cifră de afaceri de 119 mil. euro, mai mult cu 6% faţă de aceeaşi perioadă a anului trecut. Compania estimează că va încheia anul în curs cu afaceri totale de 165 mil. euro, în creştere cu 10% faţă de anul trecut, conform calcu­le­lor ZF pe baza datelor trans­mise de com­panie şi a celor de la Ministerul Finanţelor.

Compania deţine pe piaţa locală o fabrica în lo­cali­tatea Ghimbav, judeţul Braşov, unde sunt produse comutatoare multi­func­ţio­nale pentru volan, comuta­toare bloc lumini, sisteme de control al climei şi ele­men­te de co­man­dă din con­sola centrală a automo­bilelor. În primul tri­mestru din acest an, Preh a deschis un centru de servicii software şi hardware la Iaşi, unde sunt produse „componente elec­tronice ino­va­toare pentru sistemele de operare din interiorul autovehi­culelor“.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO