Auto

Producătorul de utilaje agricole Maschio-Gaspardo a trecut de la pierderi la un profit de 6 mil. lei

Producătorul de utilaje agricole Maschio-Gaspardo a...

Autor: Laurentiu Cotu

03.07.2017, 00:05 259

Cifra de afaceri pentru 2016 a fost de 163 milioane de lei, în creştere cu 47%.

Producătorul italian de utilaje agricole Maschio-Gas­pardo România, care deţine o fabrică în localitatea ară­deană Chişineu-Criş, la 43 km de municipiul Arad, a rea­li­zat anul trecut o cifră de afaceri de 163 mil. lei (peste 36 mil. euro), mai mult cu 47% faţă de anul anterior, potri­vit calculelor ZF pe baza datelor de la Ministerul Finan­ţe­lor.

Compania a făcut anul trecut profit de aproximativ 6 mil. lei (peste 1,3 mil. euro), revenind de la o pierdere de 6,6 mil. lei (1,5 mil. euro) în 2015, conform mfinanţe.ro.

Fabrica Maschio-Gaspardo din judeţul Arad produce echipament de cultivare pentru tractoare (scarificatoare, grape cu discuri, cultivatoare cu dinţi, echipament de pregătire a patului de semănat), potrivit informaţiilor de pe site-ul companiei.Pe lângă utilajele produse la fabrica din Chişineu-Criş, Maschio-Gaspardo distribuie ân România, prin intermediul dealerilor, utilajele fabricate ân celelalte puncte de producţie ale grupului italian. Clienţii companiei sunt fermierii mari, care cumpără utilaje pentru a lucra suprafeţe extinse de teren, dar şi fermierii mici şi mijlocii, potrivit unor informaţii furnizate anterior de companie.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO