Auto

Proiect MAI: Maşinile parcate neregulamentar vor putea fi ridicate din nou

Proiect MAI: Maşinile parcate neregulamentar vor putea...

Autor: Gandul Gandul

27.06.2016, 15:50 3820

Ministerul Afacerilor Interne a publicat vineri proiectul de hotărâre de guvern care va reglementa modul în care pot fi ridicate vehiculele staţionate neregulamentar. Potrivit noului proiect, măsura ridicării vehiculelor poate fi pusă în aplicare doar de administratorul drumului respectiv.

Proiectul dă dreptul administraţiilor publice locale sau administratorului drumului public în cazuă să pună în aplicare măsura ridicării vehiculelor parcate neregulamentar. 

Cele mai periculoase forţe speciale din lume

Topul restaurantelor cu cele mai spectaculoase privelişti din lume

Închisoarea unde deţinuţii sunt atât de înfricoşători încât nici gardienii nu intră. Instituţia este păzită doar la exterior de poliţişti

„Aplicarea măsurii tehnico-adminsitrative, în trecut, a cunoscut şi o serie de situaţii excesive, generate de lipsa unor prevederi clare sau chiar de interpretarea greşită a legii şi ignorarea scopului pentru care se realizează ridicarea vehiculului. În acest sens, se propune ca măsura să nu fie dispusă sau să înceteze executarea sa dacă în vehicul este vizibilă prezenţa unor persoane", arată nota de fundamentare a proiectului de hotărâre de guvern.

Citiţi articolul integral pe www.gandul.info

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO