Auto

Renault prezintă la Frankfurt noul Talisman Estate, cel mai nou break de clasă medie de pe piaţa europeană

noul Talisman Estate

noul Talisman Estate

Autor: Bogdan Alecu

31.08.2015, 11:35 2550

La mijlocul lunii viitoare, în cadrul Salonului Auto de la Frankfurt Renault va prezenta noul Talisman Estate, versiunea break a noului model de clasă medie lansat de constructorul francez în vara acestui an.

Noul model dispune de un portbagaj de aproape 600 de litri, printre cele mai mari din segmentul său şi un spaţiu de încărcare cu o lungime de 1,1 metri. Odată ce este rabatată bancheta, volumul de transport urcă la 1.700 de litri iar lungimea la peste doi metri.

În habitaclu Talisman Estate păstrează aceeaşi linie de design ca şi sedanul şi promite aceleaşi echimante de confort precum scaune ventilate şi cu funcţie de masaj şi noul sistem multimedia R-Link 2 cu displayul cu touchscreen de 22 cm.

Gama de motorizări include motorizările pe benzină TCe de 150 respectiv 200 CP şi dieselurile de 110 respectiv 130 CP alături de noul dCi de 160 CP bi-turbo de 1,6 litri lansat iniţial pe noul Espace.

 
 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO