Auto

Renault recrutează 300 de specialişti în inginerie şi servicii

Renault recrutează 300 de specialişti în inginerie şi...

Autor: Cristina Bellu

14.10.2016, 11:59 1242
 
Grupul Renault România participă în cadrul târgului Angajatori de Top, care se desfăşoară în Capitală, în perioada 14-15 octombrie, cu 300 de posturi disponibile pentru Bucureşti, Titu şi Mioveni.
 
Compania caută specialişti cu experienţă de minimum doi ani în activitatea de inginerie, supply chain şi post-vânzare. În plus, Grupul are deschise oportunităţi în domeniul fabricaţiei şi a activitaţilor suport, financiar şi achiziţii.
 
Pe parcursul celor două zile ale târgului, Renault oferă oportunităţi de dezvoltare adresate inginerilor, absolvenţi ai facultăţilor tehnice, în domeniul automobilelor, dar şi pentru automatişti şi analişti de calitate.
 
În oferta grupului există şi posturi în echipele departamentelor financiar şi achiziţii, pentru care sunt necesare preponderent studii tehnice, studii economice, competenţe de calcul, analiză şi sinteză, dar şi aptitudini de negociere.
 
Grupul Renault România reuneşte pe plan local întregul lanţ de activitate, de la proiectarea automobilelor, la producţie de maşini, cutii de viteze, vânzare şi centru logistic.
 
Cei peste 16.000 de angajaţi îşi desfăşoară activitatea la uzinele Dacia de la Mioveni (Uzina Vehicule, Uzina Mecanica şi Şasiuri, Direcţia Logistică, inclusiv centrul AILN), Matriţe Dacia (Piteşti), centrul de design Renault Design Central Europe (Bucureşti), Renault Technologie Roumanie - Bucureşti (care include Centrul Tehnic Titu), direcţia comercială Renault Commercial Roumanie - Bucureşti (inclusiv Centrul de Piese de Schimb Oarja) şi Renault Credit International (Bucureşti).
 
Automobile Dacia, parte a grupului Renault, a avut o cifră de afaceri de 19,1 miliarde de lei anul trecut, în creştere cu 2% faţă de anul anterior, fiind cea cea mai mare companie din România după valoarea vânzărilor.
 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO