Auto

Renault Sandero RS, dezvăluit oficial. Imagini oficiale.

Renault Sandero RS, dezvăluit oficial. Imagini oficiale.

Autor: Iulian Dnistran

05.10.2015, 13:45 1860

În sfârşit, francezii de la Renault au ridica cortina din faţa noului Sandero RS, astfel că ştim, în cele din urmă, ce motor pune în mişcare micuţul hot hatch. Acum avem şi materialele video de prezentare, precum şi o galerie foto cu 80 de poze!

Dragilor, aşteptarea a luat sfârşit. Renault Sandero RS a fost dezvăluit la Salonul Auto Buenos Aires 2015, alături de noul pick-up cu patru uşi Duster Oroch.

După câteva teasere şi videoclipuri cu maşina sub camuflaj, ştim, în sfârşit, ce poate să facă hot hatchul subcompact sportiv. Păi, o să încep cu începutul şi o să îţi spun că noul Sandero RS e pus în mişcare de un propulsor de 2,0 litri pe benzină, aspirat natural, care dezvoltă 145 CP şi trimite tot ce are el mai bun către roţile din faţă prin intermediul unei cutii de viteze manuale cu şase trepte. Totodată, potrivit primelor informaţii publicate, sistemul ESP va avea un mod Sport pentru mai multă distracţie.

Citiţi articolul integral pe www.promotor.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO