Auto

Restricţia de viteză între Moara Vlăsiei şi Ploieşti a fost ridicată; viteza maximă este de 130 km/h

Restricţia de viteză între Moara Vlăsiei şi Ploieşti a fost ridicată; viteza maximă este de 130 km/h

Autor: Ioan Dornescu

14.09.2012, 14:19 2105

"Se ridică restricţia de viteză de 100km/h impusă pe Autostrada A3 Bucureşti - Ploieşti, pe sectorul cuprins între km 26+000 - km 68+250, Moara Vlăsiei-Ploieşti. Pe acest tronson viteza maximă de deplasare va fi de 130km/h, conform reglementărilor legale în vigoare, ca urmare a finalizării lucrărilor de optimizare a siguranţei traficului rutier", se arată într-un comunicat al CNADNR.

Compania de Drumuri precizează că pentru sectorul de autostradă cuprins între km 6+550 - km 26+000, DN Centura Bucureşti - Moara Vlăsiei, se menţine restricţia de viteză de 100 km/h.

Traficul pe autostrada Bucureşti-Ploieşti (A3) a fost deschis la jumătatea lunii iulie, cu restricţii de viteză, după mai multe amânări.

Lucrările la autostrada Bucureşti-Ploieşti au fost împărţite în două sectoare, respectiv Bucureşti-Moara Vlăsiei, executate de consorţiul italian Impressa Pizzarotti/Tirrena Scavi, şi Moara Vlăsiei-Ploieşti (asocierea Spedition UMB/Pa&Co Internaţional/Euroconstruct '98/Com-Axa).

Valoarea totală a lucrărilor este de 450 milioane euro. Primul termen de dare în folosinţă a autostrăzii Bucureşti-Ploieşti a fost anul 2010.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO