Auto

Ryanair are la vânzare bilete spre 168 de destinaţii la 2 euro

Ryanair are la vânzare bilete spre 168 de destinaţii la...

Autor: Mădălina Dediu Panaete

26.10.2016, 11:19 42890

Ryanair, cea mai mare companie aeriană low-cost din Europa, are la vânzare 100.000 de bilete la 2 euro ( pe segment de zbor) pentru 168 de destinaţii pentru călătorii în luna noiembrie. 

De exemplu, din Bucureşti spre Atena în unele zile din noiembrie biletele costă 2 euro. De asemenea, spre Timişoara preţul biletelor costă de la 2,4 euro ( pe segment). Din Bucureşti spre Berlin preţurile încep de la 4,99 euro pe segment pentru zborurile din noiembrie, iar spre Bruxelles şi Milano Bergamo costă de la 7,99 euro, conform datelor de pe site-ul companiei aeriene. Compania aeriană mai operează zboruri din Bucureşti şi spre Milano Malpensa, Bologna, Roma, Bristol, Londra, Dublin, dar şi spre Madrid.  

Ryanair vrea să ajungă în acest an la peste 1,8 milioane de pasageri pe rutele pe care le operează de pe aero­porturile Henri Coandă (Otopeni), Craiova şi Timişoara, faţă de 700.000 de pasageri cât a avut anul trecut doar de pe aeroportul din Bucureşti. 

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO