Auto

Ryanair creşte frecvenţa zborurilor pe ruta Bucureşti- Timişoara. Preţurile biletelor încep de la 4,99 euro

Autor: Mădălina Dediu Panaete

13.09.2017, 13:41 6602

Compania aeriană low-cost Ryanair, cea mai mare din Europa, a  programat 26 de zboruri suplimentare pe ruta Bucureşti – Timişoara şi retur, pentru perioada vacanţelor de iarnă. Astfel, peste 4.900 de locuri vor fi disponibile pe cursele Ryanair pe această rută.

Odată cu acest anunţ, compania aeriană a lansat şi o nouă campanie promoţională, punând în vânzare bilete cu preţuri începând de la 4,99 euro pe această rută, pentru călătorii în perioada noiembrie-martie.

Rezervările biletelor la preţuri reduse se pot face până vineri, 15 septembrie, la miezul nopţii, se arătă într-un comunicat transmis de Ryanair.

Bucureşti-Timişoara şi retur este una dintre cele mai populare rute de pe plan local operate de compania aeriană şi singura internă pe care Ryanair a pariat în România până în prezent.

Ryanair estimează un trafic de peste 2,9 milioane de pasageri pe rutele de pe cele patru aeroporturi pe care le operează pe plan local în anul fiscal 2018 (aprilie 2017- martie 2018), ceea ce reprezintă un avans de peste 60% faţă de anul fiscal anterior. Ryanair are zboruri de pe aeroporturile din Bucureşti, Timişoara, Oradea şi Craiova.

Compania aeriană low-cost se află pe locul patru ca număr de pasageri transportaţi pe rutele din şi spre România, după Wizz Air, Blue Air şi Tarom, conform datelor ZF.

 
 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO