Auto

Ryanair lansează o nouă ofertă : bilete de la 9,99 euro pentru călătorii în februarie-aprilie

Ryanair lansează o nouă ofertă : bilete de la 9,99...

Autor: Mădălina Dediu Panaete

18.01.2017, 12:41 8010

Ryanair, cea mai mare companie aeriană din Europa, vrea să ajungă în acest an la 2,55 milioane de pasageri pe rutele pe care le operează în România, dintre care 1,9 milioane pe aeroportul din Bucureşti. Ryanair va opera din această vară zboruri pe 13 rute, iar evoluţia traficului pentru acest an se bazează pe creşterea numărului de zboruri. Astfel, din această vară Ryanair va opera pe o nouă rută din Bucureşti - Palermo (3 x săptămână) şi va avea mai multe zboruri către Bruxelles Charleroi (9 x săptămână), Dublin (5 x săptămână) şi Milano Malpensa (zilnic), dar şi trei noi servicii de vară: Berlin (12 x săptămână), Bristol (2 x săptămână), Timişoara (12 x săptămână). Programul Ryanair mai include zboruri şi de pe aeroporturile Timişoara, Oradea şi Craiova.

Compania aeriană a scos astăzi la vânzăre bilete de avion începând cu 9,99 euro pentru zborurile de la Bucureşti efectuate în perioada februarie - aprilie. Aceste tarife promoţionale sunt disponibile pentru rezervări până la miezul nopţii, Joi (19 ianuarie).

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO