Auto

Ryanair vine cu o nouă ofertă: 9,99 euro de la Bucureşti la Berlin, rută la care a renunţat AIR Berlin

Ryanair vine cu o nouă ofertă: 9,99 euro de la...

Autor: Mădălina Dediu Panaete

16.01.2017, 15:38 9443

Ryanair, cea mai mare companie aeriană din Europa, a scos la vânzare bilete pe ruta Bucureşti – Berlin, cu un preţ începând de la 9,99 euro pe segment. Decizia companiei vine după ce AIR Berlin a luat decizia de a renunţa la cursele aeriene pe ruta Bucureşti-Berlin Tegel, începând din februarie, conform CH- Aviation.

Oferta Ryanair este valabilă pentru zboruri în februarie şi martie.

Ryanair va opera zboruri pe 13 rute din Bucureşti, pe 7 rute din Timişoara, două rute din Oradea şi una din Craiova. Pentru anul acesta compania a anunţat rute noi din Bucureşti-Palermo din 28 mar­tie, Oradea-Milano Bergamo din 29 mar­tie şi Oradea-Barcelona din 26 martie.

Anul trecut, com­pania avea 700.000 de pasageri doar de pe aero­portul din Bucureşti, de pe care opera, ţinta fiind de 1,8 milioane de pa­sa­geri pentru anul trecut, potrivit decla­ra­ţiilor anterioare făcute de ofi­cialii com­paniei.

Compania ae­riană Ryanair vrea să ajungă pe piaţa româneascăla 2,55 milioane de pasageri pentru anul fiscal 2018, ce în­cepe în aprilie anul acesta în urma in­tro­ducerii de trei rute noi de pe aero­por­tul din Bucureşti şi a altor două de pe aeroportul din Oradea, po­trivit de­cla­raţiilor an­te­rioa­re ale oficialilor com­paniei.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO