Auto

Schimbare la nivel înalt: Liviu Bocşaru pleacă de la conducerea departamentului financiar al Groupe Renault România

Schimbare la nivel înalt: Liviu Bocşaru pleacă de la...

Autor: Bogdan Alecu

03.07.2018, 15:23 555

 Aurelia Leoveanu este noul director Administrativ şi Financiar al Groupe Renault România. Liviu Bocşaru, care a ocupat această poziţie în ultimii 6 ani, devine director Proiecte de Transformare Controlling Groupe Renault la nivel internaţional.

De la 1 iulie, Aurelia Leoveanu conduce activitatea administrativ - financiară a Groupe Renault România şi este membră a comitetului de management al companiei. Cu o experienţă de 22 ani în domeniul financiar - contabil, Aurelia Leoveanu s-a alăturat Groupe Renault în 2002, în cadrul diviziei de finanţare - Renault Crédit International (RCI). Alături de o echipă tânără şi entuziastă, a fost unul dintre actorii dezvoltării activităţii de finanţare şi a serviciilor asociate pe piaţa din România. în perioada 2012 - 2017, Aurelia Leoveanu a fost director general al RCI România, leader de piaţă în segmentul de finanţare a vânzărilor Groupe Renault România, cu o cotă de piaţă de peste 70% în 2017.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO