Auto

Şeful centrului de design al Renault: „Designul noului Duster este gata şi lucrăm la detalii acum“

Şeful centrului de design al Renault: „Designul noului...

Autor: Bogdan Alecu

09.03.2017, 00:07 2876

Centrul de design al Renault de la Bucureşti a finalizat proiectarea celei de-a doua generaţii a SUV-ului Duster care va fi prezentat în cadrul Salonului Auto de la Frankfurt din toamna acestui an, iar acum lucrează la ultimele detalii.a

„Versiunile restilizate pentru Dacia Logan, Sandero şi Stepway au fost realizate la Bucureşti, inclusiv Logan MCV Stepway prezentat acum la Geneva. Următorul proiect în care suntem implicaţi şi care va fi lansat este următoarea generaţie a Duster. Nu putem oferi mai multe detalii pe acest subiect. Designul lui Duster este gata şi lucrăm la detalii acum“, a spus Jean Philippe Salar, director al Renault Design Central Europe din Bucureşti.

Tot în centrul din Capitală a fost desenat SUV-ul Renault Kadjar, unul dintre cele mai bine vândute modele ale grupului francez.

Centrul de Design pentru Europa Centrală al Renault de la Bucureşti se va extinde pe măsură ce grupul francez continuă să angajeze designeri, având în vedere noile modele şi ediţiile speciale din cadrul gamelor Renault şi Dacia. În ceea ce priveşte salariul, directorul centrului nu a specificat cât câştigă un designer, dar a spus că venitul este de peste 1.000 de euro lunar.

Vezi pagina 6

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO