Şeful FM Logistic: Este cerere mare pentru depozite, tot ce s-a construit în jurul Bucureştiului s-a ocupat!

27 ian 2017 Autor: Mirabela Tiron

Cătălin Olteanu, directorul general al FM Logistic, unul dintre cei mai mari jucători  din sectorul de logis­tică şi transport, spune că în acest an obiectivele constau în finalizarea de­po­zitului din Dragomireşti, o investiţie de 20 de milioane de euro, dar compania are în plan şi extinderea cu 6.000 de metri pătraţi a depozitului din Timi­şoara, dedicat clienţilor din industria bunurilor de larg consum (FMCG).
 
„Anul calendaristic 2016 a fost un pic mai bun faţă de anul anterior, s-a văzut creşterea consumului în piaţă. În acest an urmează o serie de licitaţii în piaţă la care vom participa. Vrem să mai creştem cifra de afaceri, dar încă nu am făcut bugetul“, a spus Cătălin Olteanu, şeful FM Logistic. Compania raportează rezultatele pe an financiar, ce se încheie la final de martie.
 
FM Logistic România a început anul trecut dezvoltarea unui depozit de 20.000 de metri pătraţi pentru medi­ca­mente, echipamente medicale şi cos­metice, o investiţie de 20 de milioane de euro. Depozitul se află în Dragomireşti (Auto­strada Bucureşti-Piteşti), judeţul Ilfov. „Există cerere pentru depozite, drept dovadă  tot s-a construit în jurul Bu­cureştiului este acum ocupat. Dis­cutăm cu clienţi pentru depozitul din Dra­go­mireşti, dar nu le pot face public numele“.

Continuarea pe ZFCorporate

ZF Corporate este serviciul de business intelligence al Ziarului Financiar. Pentru a putea avea acces la informatii trebuie să vă abonaţi la ZF Corporate sau la unul din cele 12 fluxuri ale sale, profilate pe sectoare de activitate (Bănci, Retail, Agricultură, Energie şi altele) - vezi prezentarea video a ZFCorporate. Detalii de abonare la ZF Corporate: Alexandru Matei (tel. fix: 0318.256.286) sau trimiteţi un email cu datele dumneavoastră de contact prin care solicitaţi informaţii şi abonare la adresa alexandru.matei@zf.ro. Veţi fi contactat în maximum o oră.

Articol publicat în ediţia tipărită a Ziarului Financiar din data de 27.01.2017

 
Cuvinte cheie:
FM Logistic
, cerere
, construire
, depozite
, ocupare
Vizualizari:
Printeaza
zf.ro
Abonează-te la Închide