Auto

Şeful transportatorului rutier de persoane CDI: Discutăm cu patru cumpărători, dar încă nu am ajuns la un acord

Şeful transportatorului rutier de persoane CDI:...

Autor: Mirabela Tiron

18.08.2016, 00:05 1237
Ion Comuşi, proprietarul companiei de transport rutier de persoane CDI Transport Intern şi Internaţional din Capitală, care discută vânzarea firmei cu patru cumpărători, spune că încă nu s-a semnat niciun contract, preţul oferit de potenţialii cumpărători fiind prea mic.
 
„Vreau să vând 100% din acţiuni. Ni s-au oferit 60 de milioane de euro pentru pachetul integral al companiei, dar la acest preţ nu vindem. Preferăm să mai dezvoltăm firma. În primul semestru din acest an cifra de afaceri a crescut cu 20% faţă de perioada similară“, a declarat Comuşi pentru ZF. El nu a dorit să facă public numele companiilor cu care negociază şi a menţionat doar că „două sunt locale şi două străine“.
 
CDI Transport Intern şi Internaţional a finalizat anul trecut cu o cifră de afaceri de 35,2 mil. lei (8 mil. euro), ope­rând o flotă de 240 de autocare, autobuze şi micro­bu­ze. Com­pania trans­por­tă persoane cu 40 de autocare, 120 de autobuze şi 80 de microbuze. În firma CDI Transport Intern şi In­ternaţional care şi-a crescut cu 75% afacerile faţă de 2010, potrivit datelor de la Ministerul de Finanţe, lucrează 280 de persoane.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO