Auto

Sennheiser, producătorul german de căşti audio şi microfoane angajează 100 de persoane în fabrica din Braşov

Sennheiser, producătorul german de căşti audio şi...

Autor: Simona Tatu

20.03.2018, 00:07 2131

Producătorul german Sennheiser, specializat în producţia de căşti, microfoane şi sisteme de transmisie wireless, va construi în parcul industrial Braşov o fabrică şi are în plan să angajeze circa 100 de persoane. Fabrica de la Braşov este a patra unitate deţinută de companie la nivel global, alături de cele din Germania, Irlanda şi SUA.

„Sennheiser va începe producţia în vară cu circa 100 de angajaţi. În prezent, majoritatea posturilor de manageri şi ingineri au fost ocupate, în scurt timp vom începe şi procesul de recrutare pentru posturile de producţie“, au declarat pentru ZF reprezentanţii companiei Sennheiser.

Reprezentanţii companiei mai spun că au ales România şi, în special, oraşul Braşov datorită infra­structurii, conexiunii bune cu zona economică euro­peană şi faptului că există angajaţi bine pregătiţi. 

Compania a fost fondată în 1945 de către familia Sennheiser şi continuă să fie o afacere de familie şi astăzi, fiind condusă din 2013 de Daniel Sennheiser şi Dr. Andreas Sennheiser, membrii celei de-a treia generaţii a familiei. Producătorul german deţine fabrici în Germa­nia, Irlanda, SUA şi are aproximativ 2.800 de angajaţi. În 2016, Grupul Sennhei­ser a avut vânzări totale de 658,4 mi­lioane de euro.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO