Auto

Sezonul estival majorează cu 30% businessul Sixt New Kopel

Autor: Bogdan Alecu

18.06.2012, 15:38 222

Sixt Rent A Car Romania, divizia de închirieri auto aNew Kopel Group, şi-a majorat flota auto, aceasta urmând să ajungă în sezonul de vârf la peste 600 de autovehicule. Mărirea parcului auto vine să susţină o creştere aşteptată a Cifrei de Afaceri cu 30 % pentru perioada imediat următoare, prin comparaţie cu vara anului 2011.

"Căutăm să fim cât mai aproape de clienţii noştri şi din acest motiv, pe lângă biroul din incinta aeroportului Otopeni, am decis să deschidem unul nou, la Marriott. Ţintim aici atât clienţii corporate, care apelează la serviciile noastre în interes de business, cât şi segmentul turistic", spune Mariana Gheorghe, manager al Sixt România.

Noul birou urmează să deservească numărul în creştere de turişti care caută să închirieze un autovehicul pe perioada şederii lor în România. "Trend-ul crescător este susţinut şi de rezultatele pozitive, înregistrate în prima jumătate a anului 2012, când Cifra de Afaceri a Sixt România a fost cu 20 % mai mare faţă de prima jumătate a anului 2011", au spus oficialii companiei fără a specifica şi valoarea cifrei de afaceri.

În prezent, Sixt deţine o cotă de 30% din piaţa romănească de rent a car, conform datelor companiei.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO