Auto

SMAEB 2010: Motoare, cai putere si demonstratii pe doua roti la Romexpo

SMAEB 2010: Motoare, cai putere si demonstratii pe doua roti la Romexpo
25.04.2010, 15:10 125

A opta editie a Salonului de Motociclete, Accesorii siEchipamentre Bucuresti (SMAEB), desfasurata in perioada 23-25aprilie, a strans in pavilioanele expozitionale 13-16 Romexpo peste60 de importatori sau distribuitori de vehicule pe doua roti,echipamente sau accesorii moto.

Expozitia a strans cateva mii de pasionati ai sporturilor cumotor, in incinta Romexpo fiind parcate in cursul zilei de sambatacateva mii de motociclete.

Evenimentul a reunit toate clasele moto, fiind expuse atatmotociclete clasice si superport, off -road, scutere, biciclete catsi modele mai putin populare, precum KTM X-Bow, un vehicul cu doualocuri dezvoltat de peste 240 CP, sau triciclul Can-Am Spyder alcatui pret poate ajunge si la 18.000 de euro.

Expozantii au avut afisate si reduceri, care in cazul unormodele urcau pana la cateva mii de euro. In standul Harley Davidson- Buel, in functie de modele discounturile variau intre 1.200 siaproape 4.000 de euro.

In sectiuni separate organizatorii au pus in scena si oexpozitie de biciclete, accesorii si imbracaminte dedicatemotoristilor dar si cateva saloane de tatuaje.

In curtea centrului expozitional pe tot parcursul zilei desambata au avut loc demonstratii acrobatice pe diferite clase demotorete si motociclete.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO