Auto

„Tesla de România”: Dacia preia modelul de vânzare de la Elon Musk şi propune o ediţie limitată a noului Duster pentru care avansul se plăteşte online

„Tesla de România”: Dacia preia modelul de vânzare...

Autor: Bogdan Alecu

04.12.2017, 16:30 2521

Dacia demarează mâine vânzările primei ediţii speciale a noului Duster – Edition One – limitată la 100 de exemplare, iar maşina se comandă, în premieră pentru constructorul autohton, online. Cei interesaţi sunt invitaţi să facă rezervarea pe site-ul https://one.dacia.ro/ şi să achite un avans de 500 de Euro. Plata se efectuează cu card bancar prin intermediul unui procesator de plăţi. După confirmarea rezervării, clienţii pot alege singuri la ce dealer Dacia doresc să le fie livrată maşina, tot acolo urmând să fie plătită şi diferenţa de preţ.

Spre exemplu, modelul a fost „patentat” de Tesla, care pentru Model3 presupune plata unui avans, tot online pe siteul companiei. de asemenea, americanii au lansat o ediţie limitată şi pentru Roadster, maşină care va fi livrată din 2020 dar pentru care se pot înregistra deja comenzi.

Duster Edition One va putea fi comandată de mâine, iar această versiune  va fi cea mai echipată versiune a modelului, cu motorizarea diesel 1.5 dCi de 110 CP şi tracţiune integrală. Printre altele, Edition One mai dispune de de sistem de aer condiţionat automat, card de acces mâini libere, sistem de avertizare a unghiului mort, Multiview camera, aprindere automată a farurilor şi jante din aliaj de 17 inch, diamantate.

„Cu Duster Edition One am decis să marcăm lansarea în România a noului nostru SUV într-o manieră nouă şi inovantă, care vine să completeze mijloacele clasice de vânzare. Este vorba despre comerţul online, care ne permite să fim mai apropiaţi de clienţii noştri. Importanţa pe care Dacia înţelege să o acorde domeniului digital – axă majoră a strategiei sale comerciale - îşi găseşte astfel cea mai potrivită ilustrare. Sunt convins că Duster Edition One va marca începutul unei cariere de succes pentru noul SUV Dacia”, a declarat Hakim Boutéhra, Director General Renault Commercial Roumanie.

Cele 100 de exemplare ale acestei ediţii limitate sunt disponibile în culoarea Orange Atacama şi pot fi achiziţionate exclusiv online, doar de persoanele fizice, la un preţ de 18 900 Euro.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO