Auto

Tibbett Logistics măreşte suprafaţa terminalului feroviar din Bucureşti cu 10.000 mp

Tibbett Logistics măreşte suprafaţa terminalului...

Autor: Mădălina Dediu Panaete

30.03.2017, 16:32 413

Tibbett Logistics, una dintre cele mai mari companii de logistică şi transport de pe plan local, va extinde platforma de depozitare din cadrul Terminalului Internaţional Feroviar Bucureşti (BIRFT) cu încă 10.000 de metri pătraţi.

Dezvoltarea  vine ca urmare a creşterii  de 36% în volumele transportate prin BIRFT in 2016. Tibbett Logistics estimează pentru 2017 o majorare a traficului de până la 30% , datorată volumelor adiţionale ale clienţilor existenţi.

Creşterea volumelor derulate prin BIRFT este legată de evoluţia pozitivă a importurilor containerizate transportate prin Portul Constanţa, cel mai mare port la Marea Neagră, explică Tibbett Logistics  într-un comunicat de presă.

Mărfurile generale pentru sectorul de retail, împreună cu  piesele şi materiile prime pentru companiile de nivel 1–3 din industria producatoare de automobile care execută în România componente pentru producătorii de automobile şi camioane, sunt principalele tipuri de produse importate.

Aproximativ o treime din containere sunt expediate şi descărcate în depozitele proprii ale companiei Tibbett Logistics în vederea verificării calităţii, reambalării şi depozitării. Depozitele Tibbett Logistics deservesc sectoarele de automobile, retail şi FMCG din România. Restul volumelor sunt livrate către clienţii finali, alţi furnizori de servicii logistice şi producători.  

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO