Auto

Ţiriac confirmă tranzacţia cu Tăriceanu şi mută un centru Ford în zona Băneasa

Ţiriac confirmă tranzacţia cu Tăriceanu şi mută un...

Autor: Bogdan Alecu

28.05.2015, 12:01 3083

Ţiriac Auto, cea mai extinsă reţea de distribuţie a mărcii Ford pe piaţa din România, mută showroom-ul şi service-ul Ford, începând cu luna iunie, din Strada Parcului nr. 55-57, sector 1, într-un nou spaţiu aflat în partea de Nord a Bucureştiului, în apropierea DN1 şi a centrului comercial din Băneasa.

„Noul showroom Ford Ţiriac Auto este deja bine cunoscut clienţilor în ceea ce priveşte amplasarea, fiind anterior ocupat de un alt distribuitor local autorizat al mărcii, respectiv Automotive Trading Services (ATS)”, spun reprezentanţii grupului Ţiriac.

Anunţul confirmă ştirea publicată în urmă cu o săptămână de ZF, care a scris că Ţiriac poartă discuţii pentru a închiria centrul Ford din zona Metro Băneasa, centru deţinut de Automotive Trading Services (ATS), dealerul mărcii din partea de nord a Capitalei. Compania ATS este deţinută în proporţie de 85% de fostul premier şi actual preşedinte al Senatului Călin Popescu-Tăriceanu, potrivit declaraţiei sale de avere depusă în iunie 2014, în timp ce directorul companiei Bogdan Bucurescu deţine 15%.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO