Auto

Trafic feroviar blocat în judeţul Dolj, după ce 7 vagoane ale unui tren de marfă au deraiat

Trafic feroviar blocat în judeţul Dolj, după ce 7...

Autor: Andreea Tobias, Mediafax

12.08.2018, 10:40 18294

Trafic feroviar blocat în judeţul Dolj, pe Magistrala 900 Caracal-Craiova, în localitatea Cârcea, după ce şapte vagoane ale unui tren de marfă au deraiat.

Potrivit Centrului Infotrafic, traficul feroviar este blocat pe Magistrala 900 Caracal-Craiova, pe raza localităţii Cârcea (kilometrulCF 200+200), din cauza unui tren de marfă care a deraiat.

Nu sunt persoane rănite.

Potrivit reprezentanţilor ISU Dolj, vagoanele au deraiat în zona viaductului din Cârcea.

”Garnitura are în componenţă 23 de vagoane şi locomotiva. Dintre acestea, şapte sunt deraiate”, au spus reprezentanţii ISU Dolj.

Compania Naţională de Căi Ferate “CFR” SA informează că circulaţia feroviară este închisă începând cu ora 8.20 pe raza SRCF Craiova, între staţiile CF Malu Mare şi Banu Mărăcine, din cauza deraierii unor vagoane din compunerea unui tren de marfă, aparţinând operatorului privat GFR (Grup Feroviar Român).

Trenul, care avea în compunere 23 de vagoane şi circula pe distanţa Slobozia - Veche Curtici, transporta produse petroliere.

Potrivit CFR, vagoanele deraiate s-au răsturnat în viaductul Cârcea.

”La faţa locului se deplasează reprezentanţii autorităţilor care vor ancheta cauzele producerii acestui incident, precum şi echipele de specialişti care vor interveni pentru eliberarea gabaritului. În prezent un tren de călători a fost oprit în parcurs (IR 1797 – în staţia CF Jianca) şi aşteaptă redeschiderea circulaţiei”, arată Compania Naţională de Căi Ferate “CFR” SA.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO