Auto

Trafic îngreunat pe Autostrada Soarelui din cauza tamponărilor şi a numărului mare de maşini

Trafic îngreunat pe Autostrada Soarelui din cauza...

Autor: Mediafax

23.07.2016, 09:16 2777

Potrivit Centrului Infotrafic al IGPR, pe Autostrada Soarelui traficul rutier este intens pe sensul de mers către Constanţa, circulându-se îngreunat atât din cauza numărului mare de maşini care se îndreaptă către litoral, cât şi din cauza unor tamponări.

Astfel, la kilometrul 94, într-o tamponare au fost implicate patru maşini, la kilometrul 95 trei autovehicule, iar la kilometrul 206 - două autovehicule.

De asemenea, pe autostrada A4, la km 18+600 de metri, a avut loc o tamponare tot pe sensul de mers către Constanţa, în care au fost implicate trei autovehicule.

Cauza probabilă a tamponărilor a fost nepăstrarea unei distanţe de siguranţă în mers.

Poliţiştii spun că, deşi maşinile implicate în accidente au fost scoase pe banda de urgenţă, mulţi şoferi încetinesc, unii din curiozitate, la locurile tamponărilor, îngreunând astfel traficul.

Totodată, poliţiştii spun că podul nou din zona localităţii constănţene Agigea, peste Canalul Dunăre – Marea Neagră, este deschis şi poate fi folosit fără probleme de automobiliştii care intenţionează să se deplaseze către staţiunile din sudul Constanţei. Pe podul vechi de la Agigea, mai cunoscut şi mai utilizat de către automobilişti, se fac lucrări de reabilitare şi la sfârşit de săptămână se formează frecvent coloane.

Pe de altă parte, potrivit Infotrafic, traficul rutier este oprit şi pe Autostrada Bucureşti-Piteşti, pe sensul către Piteşti, la kilometrul 94, după ce un autotren s-a răsturnat pe şosea. Aici, circulaţia este deviată de la kilometrul 94 al autostrăzii pe un drum judeţean, prin localitatea Căteasca.

Nicio persoană nu a fost rănită în urma acestui eveniment rutier.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO