Auto

Trafic îngreunat pe DN1. Din cauza ploii torenţiale, se circulă în coloană

Trafic îngreunat pe DN1. Din cauza ploii torenţiale, se...

Autor: Otilia Ciocan Serescu, Mediafax

07.10.2017, 17:47 111

Sursa citată precizează că, în Otopeni, judeţul Ilfov, se circulă îngreunat pe DN 1 Bucureşti – Ploieşti, pe sensul de intrare în Bucureşti, la kilometrul 14+550 de metri, din cauza apei scurse pe suprafaţa carosabilă în urma ploii torenţiale.

„Valorile de trafic sunt crescute, iar în zona acumulărilor de apă se circulă în coloană”, conform IGPR.

Reprezentanţii Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Bucureşti-Ilfov au precizat, pentru MEDIAFAX, că întervin în zonă pentru a scoate cantitatea mare de apă de pe carosabil.

Acţiunea este îngreunată şi de faptul că o parte dintre motopompe s-au defectat.

Administraţia Naţională de Meteorologie a emis o avertizarea Cod portocaliu, care a intrat în vigoare sâmbătă la ora 9.00 şi este valabilă până duminică la ora 15.00. Sunt vizate judeţele Giurgiu, Călăraşi, Ialomiţa, Brăila, Buzău, Prahova, Ilfov şi Municipiul Bucureşti, Constanţa, Tulcea, Galaţi şi Vrancea, unde ploile vor fi temporar abundente şi se vor cumula cantităţi de apă importante, în general între 40 şi 60 l/mp.

Pentru aceeaşi perioadă este valabilă o avertizare cod portocaliu de ninsori şi viscol pentru Carpaţii Meridionali şi de Curbură, în special la peste 1600 m altitudine, unde ninsorile vor fi temporar mai consistente, cu depunere de strat de zăpadă şi, mai ales pe creste, va fi viscol.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO