Auto

Traficul Wizz Air a ajuns la 3,3 milioane de pasageri în primul semestru, plus 37%

Traficul Wizz Air a ajuns la 3,3 milioane de pasageri în...

Autor: Mirabela Tiron

25.07.2017, 00:05 349

Compania low-cost WizzAir, liderul pieţei aeriene locale, a turat puternic motoarele în prima jumătate a acestui an, reuşind să bifeze o creştere cu 37% a traficului de pasageri.

„Wizz Air a transportat 3,3 milioane de pasageri pe piaţa românească în S1, în creştere cu 37% faţă de semestrul unu al anului trecut“, a declarat pentru ZF Owain Jones, Wizz Air Chief Corporate Officer.

Low-costul, cu sediul la Budapesta, a reuşit să atra­gă mai mulţi pasa­geri în condiţiile în care a lansat rute noi de la în­ce­putul anului, a mărit frec­ven­ţa pe unele rute vechi şi a scos la vân­zare şi bilete la promoţie.

Mai mult, pentru a câştiga pasageri în plus, operatorul aerian a anunţat recent că va elimina taxa pentru bagajul mare de mână începând cu 29 octombrie 2017. Operatorul aerian îşi asigură o parte semnificativă din venituri din serviciile suplimentare, precum taxarea serviciilor de la bordul aeronavelor (mâncare, băutură), dar şi taxarea bagajelor de cală şi alegerea locurilor în aeronavă.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO