Auto

Transportatorul Dolo Trans Olimpic îşi dublează businessul şi face o şcoală de şoferi. „Toată lumea caută şoferi deoarece sunt mai multe camioane decât şoferi.“

În prezent compania deţine 191 de camioane, dintre care 171 de camioane de mare tonaj Mercedes-Benz Actros.

În prezent compania deţine 191 de camioane, dintre care 171 de camioane de mare tonaj Mercedes-Benz Actros.

Autor: Bogdan Alecu

11.08.2016, 17:20 2594

Compania Dolo Trans Olimpic din Piteşti, transportatorul cu una dintre cele mai mari creşteri de pe piaţa locală în ultimii doi ani, are în plan investiţa într-o şcoală pentru şoferi profesionişti pentru a pregăti „in house” personalul, în condiţiile în care găsirea unui şofer devine tot mai costisitoare.

„Este foarte greu să găseşti şoferi în această perioadă, toată lumea caută şoferi deoarece sunt mai multe camioane decât şoferi. Din acest motiv vrem să facem o şcoală, să luăm tineri care vor să muncească şi nu au posibilităţi financiare să facă o astfel de şcoală. Desigur, vom face clauze contractuale, noi le oferim şcoala, iar ei vor lucra pentru noi. De asemena,  vom avea câteva camioane pentru curse mai uşoare, vom trimite cu fiecare şofer începător unul cu experienţă, pentru o perioadă de început”, a spus Cristian Dolofan, omul de afaceri care controlează compania de transport.

Cristian Dolofan este nepotul omului de afaceri Gheorghe Dolofan, care deţine importatorul mărcilor Peugeot şi Citroen, compania Trust Motors, dar şi cel mai mare dealer Peugeot de pe piaţa locală, Eurial Invest. Dolofan este printre primii antreprenori de pe piaţa auto locală care practic au fondat alături de Ion Ţiriac şi Michael Schmidt activitatea de import de autoturisme în prima parte a anilor ’90. Dolo Trans Olimpic are sediul în Piteşti, în apropierea dealerului Eurial Invest.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO