Auto

Transportatorul Duvenbeck Logistik şi-a crescut profitul cu 10% anul trecut

Transportatorul Duvenbeck Logistik şi-a crescut profitul...

Autor: Mădălina Panaete

24.05.2017, 00:04 201
Duvenbeck Logistik, una dintre cele mai mari companii de transport şi logistică de pe plan local, a încheiat anul trecut cu o cifră de afaceri cde peste 300 de milioane de lei, în creştere cu peste 10% faţă de anul precedent, arată datele de la Registrul Comerţului. Astfel, compania încheie cel mai bun an de la intrarea pe piaţa românească, în 2004.
 
Calculele ZF arată că faţă de 2011, grupul german şi-a crescut de trei ori businessul din România.
 
În acelaşi ritm cu cel al rulajelor a avansat şi profitul companiei, ajun­gând anul trecut la 15,3 mil. lei. Câşti­gurile transportatorului s-au ma­jorat anul trecut cu 10% faţă de anul 2015. Duvenbeck este înregis­trată în judeţul Braşov şi a avut anul trecut în medie 788 de salariaţi, mai arată datele de la Re­gistrul Comerţului.
 
Compania este prezentă pe piaţa locală din 2004, când a preluat în administrare spaţiul logistic al unui client important din Piteşti, potrivit datelor de pe site-ul Duvenbeck. În 2015, şi-a mutat acti­vita­tea în Braşov, unde şi-a adus flota de ca­mioane.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO