Auto

Transportatorul Oprean, Sebeş: E greu să achiziţionăm camioane pentru că nu găsim şoferi

Transportatorul Oprean, Sebeş: E greu să achiziţionăm...

Autor: Mirabela Tiron

06.03.2017, 00:07 14204

Compania de transporturi de mărfuri Oprean din Sebeş (judeţul Alba), deţinută de antreprenorul Ioan Oprean, şi-a majorat anul trecut cifra de afaceri cu 7%, ajungând la circa 64,2 milioane de lei. 

Compania Oprean are în portofoliu peste 200 de clienţi şi este specializată în transportul de haine pe umeraşe pen­tru clienţi precum Tesco, Benetton, dar şi de alimente pen­tru Transavia.

„Cel mai mult am trans­portat mar­fă spre şi din­spre Anglia, Ger­mania, Belgia şi Olan­da. Din Ro­mânia ple­căm cu haine pro­duse în fa­bricile locale, iar din străină­tate aducem în ţară materia primă pentru haine, dar şi fructe“, a spus pentru ZF Laurenţiu Trif, directorul executiv al com­pa­niei Oprean, care face transport cu o flotă de 190 de ca­mioa­ne. Anul tre­cut, Trif anunţa că firma are în plan noi in­ves­tiţii în dez­voltarea flotei auto, respectiv achiziţia a 20 de camioane.

„A devenit o decizie grea să achiziţionăm camioane pen­tru că nu ne bazăm pe oameni. Încă nu am comandat 20 de camioane, avem nevoie şi de şoferi. Găsim un şofer într-o lună, două. Sunt firme străine care au început să recruteze şoferi pentru comunitate“, a spus el.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO