Auto

Transportatorul rutier Filip Spedition din Arad are un plan de investiţii de 18 milioane de euro

Transportatorul rutier Filip Spedition din Arad are un...

Autor: Mirabela Tiron

15.11.2017, 00:07 2475

Transportatorul rutier de marfă Filip Spedition din Arad, cu operaţiuni pe 11 pieţe europene şi 350 de angajaţi, va finaliza anul acesta cu o cifră de afaceri de 26 milioane de euro, în creştere cu 5% faţă de anul anterior, potrivit oficialilor companiei.

Printre clienţii companiei se numără Continental, Takata, Dacia, Mercedes Benz (Daimler), Samsung, Nestlé sau Kaufland.

„Avem un plan de dezvoltare şi modernizare pe trei ani (2017 - 2019) în cuantum total de 18 milioane de euro, vom încheia anul 2017 cu investiţii de aproximativ 6,3 milioane de euro. Strategia noastră este aceea de a investi în viitor, targetul nostru fiind acela de a fi un partener de încredere pentru clienţii noştri (...)“, a declarat pentru ZF Filip Miuţescu, antreprenorul care a pus bazele companiei la Arad, ca o afacere de familie.

Filip Spedition a ajuns la afaceri de 102 milioane de lei şi un profit net de 3,6 milioane de lei anul trecut, cu 287 de angajaţi, potrivit datelor de la Ministerul de Finanţe. Businessul Filip Spedition a crescut de două ori şi jumătate faţă de anul 2011, când compania raporta o cifră de afaceri de 38,9 milioane de lei şi un profit net de 2,3 milioane de lei, la 111 salariaţi, arată aceeaşi sursă.

Sectorul de transporturi rutiere contribuie, în total, cu 5% în Produsul Intern Brut (PIB-ul ţării), potrivit UNTRR.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO