Auto

Un nou pariu pe România. Compania RonanAir din Ungaria va opera pe ruta Constanţa-Budapesta

Autor: Mădălina Panaete

21.06.2017, 00:05 14548
RonanAir, o companie cu sediul în Ungaria înfiinţată recent, plănuieşte să conecteze Budapesta cu mai multe oraşe din Europa Centrală şi de Est, inclusiv cu Constanţa, conform datelor de pe site-ul companiei.
 
Aeroportul din Constanţa se află în clasamentul celor mai mari zece aero­por­turi locale, în funcţie de numărul de pasageri, înregistrând anul trecut un trafic de aproape 95.000 de oameni. Tra­ficul pe aeroportul din Constanţa a crescut cu 33% faţă de anul precedent, iar tendinţa este în continuare ascen­den­tă având în vedere că litoralul Mării Negre se dezvoltă şi devine o destinaţie tot mai populară. Pe lista rutelor companiei aeriene RonanAir se află şi cele din Budapesta către Debreţin, Vilnius, Split, Salzburg, Antwerp sau Luxemburg.
 
Pentru a putea începe operaţiunile în Europa, RonanAir are nevoie de piloţi pentru aeronave de tip ATR 72-500 şi de însoţitori de bord. Compania a scos deja la concurs posturi de piloţi, dar şi de însoţitori de bord.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO