Auto

Unul dintre cei mai bogaţi japonezi vine să inaugureze personal noua fabrică de motoare din Ştefăneşti - Argeş

Shigenobu Nagamori, 73 ani, fondatorul Nidec este unul dintre cei mai bogaţi japonezi, cu o avere estimată de revista Forbes la 5,8 mld. dolari.  El vine săptămâna aceasta în România pentru a inaugura fabrica din judeţul Argeş.

Shigenobu Nagamori, 73 ani, fondatorul Nidec este unul dintre cei mai bogaţi japonezi, cu o avere estimată de revista Forbes la 5,8 mld. dolari. El vine săptămâna aceasta în România pentru a inaugura fabrica din judeţul Argeş.

Autor: Roxana Rosu

21.05.2018, 00:05 2108

Grupul Nidec a cumpărat fabrica Ana Imep de la Copos şi a extins investiţia cu o nouă capacitate unde lucează deja 500 de oameni.

Grupul japonez Nidec, cu peste 110.000 de angajaţi şi afaceri de 1,7 mld. euro, care a preluat în 2016 fabrica de motoare electrice ANA Imep din judeţul Argeş de la George Copos, inau­gurează săptămâna aceasta noua unitate de producţie din Ştefăneşti (judeţul Argeş), unde lucrează în prezent aproximativ 500 de angajaţi.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO