Auto

Update: Noi poze cu Sandero facelift: - viitoarele modele Dacia vor avea sisteme de navigaţie

Update: Noi poze cu viitorul Sandero facelift din Brazilia: - viitoarele modele Dacia vor avea sisteme de navigaţie

Viitorul Sandero facelift

Autor: Bogdan Alecu

08.04.2011, 17:30 461

Sandero facelift anunţă o adevărată "revoluţie"în gama Dacia conform ultimelor poze dinBrazilia. Dacă în cazul lui Loganfacelift am văzut doar o uşoară restilizare, iar Duster a adus înpremieră ca opţional tapiţeria din piele, acum Sandero revine cu oîntreagă serie de elemente premium.

Spre exemplu, pozele publicate de site-ul brazilianNoticias Automotivas, indică faptul că noulSandero va dispune de un sistem multimedia cu display de maridimensiuni similar celor de la sistemele de navigaţie, renunţândastfel la sistemele audio clasice. Mai mult, comenzile geamurilorelectrice au fost mutate pe portiere şi nu mai sunt amplasate peconsola centrală ca până acum. O altă dotare "premium" a nouluiSandero o va reprezenta trapa, aceasta nefiind nici măcar opţionalăpână acum.

Având în vedere noile modificări Sandero va reprezenta de laanul o "ameninţare" inclusiv pentru Renault Clio, dar şi pentrualte modele de clasă mică, mai ales că va veni şi cu o gamă completnouă de motorizări.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO