Auto

Vânzările Honda pe piaţa locală au crescut cu 34% în 2016

Ionuţ Lupu, Commercial Manager, Honda Trading România

Ionuţ Lupu, Commercial Manager, Honda Trading România

Autor: Cristina Bellu

01.03.2017, 15:08 226

Vânzările Honda Trading România au crescut în 2016 cu 34% faţă de rezultatele înregistrate în anul precedent, pe o piaţă a cărei creştere medie a fost de 17%.

Volumul total de unităţi comercializate a fost de 1.000 de automobile, reprezentând o creştere dublă faţă de media pieţii, Honda ajungând să deţină 1.1% din piaţa auto locală,

Dintre mărcile vândute, 530 unităţi au fost Civic 4D (varianta Sedan), urmate de SUV-ul CR-V cu 251 de unităţi şi de Civic 5D (varianta hatchback) cu 117 unităţi vândute.

“Datorită lansărilor de noi produse introduse in 2015, Honda a înregistrat un reviriment al vanzarilor în 2016 în majoritatea pieţelor în care suntem prezenţi. Suntem extrem de bucurosi că ne aflăm chiar peste media europeana, unde Honda a inregistrat, in medie, o crestere de 20% şi ne punem mari sperante în noul Civic care va fi disponibil în doar cateva luni şi care ne va ajuta să ne menţinem acest trend pozitiv şi în 2017.”, a spus Ionuţ Lupu, Commercial Manager, Honda Trading România.

Reţeaua de dealeri si reparatori autorizati Honda numără, până în prezent, 19 locaţii în Bucureşti, Arad, Baia Mare, Brăila, Braşov, Constanţa, Craiova, Cluj-Napoca, Iaşi, Piteşti, Ploieşti, Oradea, Sibiu, Targovişte şi Timişoara.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO