Auto

Vizibilitate redusă din cauza ceţii pe mai multe drumuri naţionale şi pe autostrada Sibiu-Deva

Vizibilitate redusă din cauza ceţii pe mai multe...

Autor: Cosmin Pirv

16.01.2022, 07:23 22

Duminică dimineaţa, vizibilitatea pe mai multe drumuri naţionale şi pe un tronson al autostrăzii Sibiu-Deva este redusă din cauza ceţii.

Potrivit Centrului Infotrafic din Inspectoratul General al Poliţiei Române, vizibilitatea este redusă din cauza ceţii sub 200 de metri, pe alocuri chiar sub 50 de metri, pe mai multe drumuri din judeţele Arad, Bihor şi Harghita.

De asemenea, pe autostrada A1 Sibiu-Deva, pe tronsonul kilometric 375 – 412, între localităţile Ilia şi Holdea, judeţul Hunedoara, este semnalată ceaţă, vizibilitatea fiind redusă în trafic sub 100 de metri.

Pe principalele artere rutiere, respectiv autostrada A1 Bucureşti – Piteşti, A1 Deva-Nădlac, A2 Bucureşti – Constanţa, A3 Bucureşti-Ploieşti, DN 1 Ploieşti – Braşov şi DN 7 Piteşti-Sibiu, se circulă în condiţiile unui carosabil uscat, cu vizibilitate bună şi valori de trafic scăzute.

Şoferii sunt sfătuiţi să reducă viteza, să mărească distanţa în mers faţă de maşinile din faţă şi să folosească corespunzător luminile.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO