Wizz Air demarează zboruri spre cinci destinaţii din Craiova şi vinde bilete de la 69 de lei

17 mar 2017 Autor: Mădălina Panaete

Wizz Air, cea mai mare companie aeriană de pe plan local, a alocat a doua aeronavă la baza din Craiova, care va susţine operaţiunile pe cele cinci noi rute din Craiova ce încep din martie, spre Paris, Veneţia Treviso, Koln, Madrid şi Liverpool. Pasagerii pot rezerva bilete de avion pe site-ul companiei cu preţuri începând de la 69 de lei pe segment, conform unui comunicat transmis de companie.

Noile rute, atât de aşteptate de călătorii din regiune, spre Paris, Veneţia, Koln şi Madrid, cu două zboruri de săptămână, şi spre Liverpool, cu trei curse săptămânale, vor începe din această lună. Wizz Air asigură în prezent 10 destinaţii spre cinci ţări şi oferă spre vânzare 485.000 de locuri pe rutele sale din Craiova, în 2017. Anul trecut, Wizz Air a avut peste 220.000 de pasageri pe rutele din Craiova.

Continuarea pe ZFCorporate

ZF Corporate este serviciul de business intelligence al Ziarului Financiar. Pentru a putea avea acces la informatii trebuie să vă abonaţi la ZF Corporate sau la unul din cele 12 fluxuri ale sale, profilate pe sectoare de activitate (Bănci, Retail, Agricultură, Energie şi altele) - vezi prezentarea video a ZFCorporate. Detalii de abonare la ZF Corporate: Alexandru Matei (tel. fix: 0318.256.286) sau trimiteţi un email cu datele dumneavoastră de contact prin care solicitaţi informaţii şi abonare la adresa alexandru.matei@zf.ro. Veţi fi contactat în maximum o oră.

 
Cuvinte cheie:
craiova
, wizz air
, bilete
, destinatii
, demarare
Vizualizari:
Printeaza
zf.ro
Abonează-te la Închide