Auto

Wizz air introduce din decembrie două noi rute din Bucureşti. Preţurile încep de la 109 lei

Wizz air introduce din decembrie două noi rute din...

Autor: Mădălina Dediu Panaete

19.07.2016, 12:41 5636

Wizz Air, liderul pieţei locale de transport aerian, introduce două noi rute din Bucureşti spre Hanovra (Germania) şi Billund (Danemarca) cu începere din 13 şi 16 decembrie cu două zboruri pe săptămână în zilele de marţi şi sâmbătă, respectiv luni şi vineri. Biletele pentru noile rute sunt deja disponibile pe site-ul companiei şi pot fi rezervate cu preţuri începând de la 109 lei.

Billund este oraşul de origine al Lego Group şi este, totodată, cunoscut pentru parcul tematic Legoland. Oraşul este o destinaţie populară pentru turişti, în special pentru familiile cu copii. Din 2009  găzduieşte, de asemenea, Lalandia Billund, un parc de distracţii şi centru de activităţi acvatice. Mai multe  atracţii turistice, printre care Givskud Zoo şi Kongernes Jelling, patria regilor vikingi, pot fi vizitate în zonă. 

Hanovra este un oraş important din partea de nord a Germaniei, cu o populaţie de 518.000 de locuitori, şi este cel de-al treisprezecelea ca mărime din ţară. Acum, odată cu cea mai nouă rută Wizz Air, oricine poate descoperi principalele atracţii din Hanovra: peisaje unice, grădini relaxante, inclusiv una dintre cele mai frumoase din Europa, Grădinile Herrenhausen, şi multe altele în oraş şi în regiune. Prin anunţul de astăzi Hanovra devine al 124-lea aeroport din reţeaua WIZZ.

Compania aeriană a avut anul trecut un număr de 4,5 milioane de pasageri pe rutele pe care le operează din şi spre România, iar pentru acest an estimează un număr de şase milioane de pasageri.

Wizz Air va creşte flota la 20 de aeronave îţară până la sfârşitul anului 2016 şi va opera de la 9 aeroporturi dintre care 7 baze operaţionale deservite de flota târă WIZZ. Wizz Air oferă,în prezent, 118 rute către 16 ţări. Odată cu aceste noi destinaţii WIZZ oferă, din Bucureşti, în total 45 de rute către 18 ţări.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO