Bănci și Asigurări

Adrian Mitroi şi Bogdan Dumitrescu completează CA-ul Fondului de Garantare a Asiguraţilor

Adrian Mitroi şi Bogdan Dumitrescu completează CA-ul...

Autor: Liviu Popescu

21.08.2015, 00:00 436

Autoritatea de Supraveghere Financiară (ASF) a completat consiliul de administraţie al Fondului de Garantare a Asiguraţilor (FGA) cu doi membri, respectiv analistul economic Adrian Mitroi şi economistul Bogdan Dumitrescu, Ministerul de Finanţe urmând să numească alţi doi membri.

Consiliul ASF a numit-o miercuri pe Carmen Radu, fostul şef al Eureko Asigurări, în poziţia de preşedinte al CA la Fondul de Garantare a Asiguraţilor.

„Pentru ocuparea celor trei poziţii în CA-ul FGA au fost depuse 21 de candidaturi, toate declarate eligibile, iar alegerea membrilor s-a făcut prin vot exprimat pe buletine“, potrivit unui comunicat al ASF. Mitroi este lector universitar în cadrul ASE şi analist economic.

El a ocupat poziţia de director financiar executiv la Nextebank în perioada 2007-2014. Dumitrescu este economist cu o experienţă de peste 25 de ani în domeniul financiar-bancar şi al asigurărilor. El a lucrat anterior în New York şi în Paris.

 
 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO