Afacerile NN Asigurări au crescut cu peste 2% anul trecut deoarece clienţii au cumpărat poliţe cu sume asigurate mai mari

26 feb 2016 Autor: Anelis Baciu

Vezi galeria foto Marius Popescu, director general al NN Asigurări de Viaţă:

Prin strategia din 2015, ne-am pregătit operaţiunile pentru 2016, un an de la care există aşteptări ridicate la nivel de industrie, în contextul perspectivelor de creştere economică şi al măsurilor de susţinere a asigurărilor şi pensi­ilor private.

Primele brute subscrise de NN Asigurări, cel mai mare asigurător de viaţă din piaţa locală, au ajuns la 630 milioane de lei anul trecut (141 mil. euro), în creştere cu 2,4% faţă de anul precedent, avansul venind pe fondul faptului că asiguraţii au cumpărat poliţe mai scumpe.

Un client al NN Asigurări a plătit anul trecut o primă medie de 1.744 lei, cu 2,4% mai mult decât în 2014, pentru o sumă medie asigurată de 56.300 de lei, în creştere cu 13%.

„Prin strategia din 2015, ne-am pregătit operaţiunile pentru 2016, un an de la care există aşteptări ridicate la nivel de industrie, în contextul perspectivelor de creştere economică şi al măsurilor de susţinere a asigurărilor şi pensi­ilor private“, a declarat Marius Popescu, director general al NN Asigurări de Viaţă. Deşi afacerile NN au contiunuat să crească, în ultima perioadă s-a observat o oarecare oboseală, ritmul de creştere înregistrat de compania olandeză în România încetinind. 

Continuarea pe ZFCorporate

ZF Corporate este serviciul de business intelligence al Ziarului Financiar. Pentru a putea avea acces la informatii trebuie să vă abonaţi la ZF Corporate sau la unul din cele 12 fluxuri ale sale, profilate pe sectoare de activitate (Bănci, Retail, Agricultură, Energie şi altele) - vezi prezentarea video a ZFCorporate. Detalii de abonare la ZF Corporate: Alexandru Matei (tel. fix: 0318.256.286) sau trimiteţi un email cu datele dumneavoastră de contact prin care solicitaţi informaţii şi abonare la adresa alexandru.matei@zf.ro. Veţi fi contactat în maximum o oră.

Articol publicat în ediţia tipărită a Ziarului Financiar din data de 26.02.2016

 
Read this article in english on www.ZFenglish.com
Cuvinte cheie:
NN Asigurari
, crestere
, asigurari
, trecut
, polite
Vizualizari:
Printeaza
zf.ro
Abonează-te la Închide