Bănci și Asigurări

Alianţă surpriză: Raiffeisen s-a asociat cu eMag pentru vânzarea unui card de cumpărături

Alianţă surpriză: Raiffeisen s-a asociat cu eMag...

Autor: Corina Zamfir

24.10.2017, 19:55 2088

Raiffeisen Bank s-a asociat cu retailerul online eMag pentru vânzarea unui card de cumpărături prin care clienţii vor beneficia de plata în rate fără dobândă, dar şi cu puncte de loialitate de până la 10% din valoarea produselor vândute atât de emag, cât şi de partenerii din Marketplace. Cardul de credit Mastercard poate fi folosit pentru tranzacţii oriunde în lume.

„Prin lansarea cardului de cumpărături eMAG de la Raiffeisen Bank, ne dorim să le oferim clienţilor eMAG beneficii pentru achiziţiile curente, o soluţie facilă pentru finanţarea cumpărăturilor, dar în acelaşi timp, să le şi recompensăm fidelitatea. Astfel, clienţii eMAG pot beneficia de un număr extins de rate fără dobândă şi pot acumula puncte de loialitate pentru achiziţiile din eMAG, pe care le pot utiliza direct din contul de client eMAG”, a declarat Mircea Balica, Payments Platforms Manager eMAG.

„Cardul de cumpărături co-branded pe care îl lansăm astăzi cu eMAG este un proiect important în strategia băncii, care ţine cont de nevoile clienţilor şi experienţele pe care putem să i le oferim. Prin acest produs, răsplătim experienţa de cumpărare prin beneficii extinse şi puncte de loialitate” a spus Gabriel Chenescu, Manager Card de Credit la Raiffeisen Bank.

„Ne bucurăm să putem contribui la implementarea acestui card alături de doi parteneri de încredere. Această iniţiativă se înscrie perfect în perimetrul eforturilor Mastercard de a utiliza tehnologia pentru a face din plăţile sigure, simple şi inteligente o realitate cotidiană pentru consumatorii români”, a afirmat Cosmin Vladimirescu, General Manager Mastercard România.

Clienţii pot face cumpărături de la eMAG şi de la partenerii din Marketplace în valoare de până la 40.000 de lei. Suma poate fi achitată în mod obişnuit în 3, 6 sau 12 rate fără dobândă, iar dacă nu doresc să achite în rate, clienţii pot opta pentru plata integrală şi pot beneficia de până la 56 de zile fără dobândă. În plus, toate produsele din gama Samsung pot fi plătite în 24 de rate fără dobândă.

În cazul în care clienţii doresc să renunţe la produsul primit, aceştia au la dispoziţie 30 de zile pentru a-l returna, iar suma plătită va fi restituită integral în contul aferent cardului de credit.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO