Bănci și Asigurări

AmCham: România câştigă tot mai mult teren în regiune, există interes pentru noi investiţii

Daniela Nemoianu, preşedintele AmCham România: Cu cât vom fi mai credibili, cu atât va creşte şi atractivitatea ţării

Daniela Nemoianu, preşedintele AmCham România: Cu cât vom fi mai credibili, cu atât va creşte şi atractivitatea ţării

Autor: Claudia Medrega

01.07.2015, 00:05 852
România câştigă tot mai mult teren în regiune având o poziţie geostrategică impor­tantă, iar investitorii străini prezenţi în Ro­mânia au planuri de investiţii şi există posi­bilitatea să vedem şi noi investitori, domeniile cele mai atractive şi cu potenţial fiind IT&C, energia, agricultura sau prestările de servicii, în opinia Camerei de Comerţ Americane în România (AmCham).
 
„Rolul României în regiune creşte. Ro­mânia câştigă tot mai mult teren. Ne uităm la poziţia strategică şi la alianţe. Cu cât vom fi mai credibili, cu atât va creşte şi atractivitatea ţării pentru investitorii străini. Nevoia de sta­bilitate şi predictibillitate pentru mediul de afa­ceri este o realitate. Investitorii străini pre­zenţi au angajamente pentru România, au pla­nuri de investiţii. Există şi tendinţe de creş­tere pentru noi veniţi. Ne dorim ca investiţiile şi comerţul cu SUA să crească“, a declarat Daniela Nemoianu, preşedintele AmCham România.
 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO