Bănci și Asigurări

ANAF pune la dispoziţia contribuabililor calculatoare în 98% din sedii pentru a-i obişnui cu folosirea serviciilor online

ANAF pune la dispoziţia contribuabililor calculatoare...

Autor: Tudor Ionescu

09.08.2018, 16:31 226

Agenţia Naţională de Administrare Fiscală (ANAF) a decis să pună la dispoziţia contribuabililor calculatoare în sistem self service în 98% dintre sediile sale, pentru a le permite acestora să se obişnuiască cu serviciile online puse la dispoziţie.

De anul viitor, comunicarea dintre MFP-ANAF şi contribuabili va fi realizată exclusiv online.

„La cererea contribuabililor, aceştia pot fi asistaţi de inspectorii fiscali în toate etapele utilizării serviciilor online: înscrierea în Spaţiul Privat Virtual, depunerea de declaraţii, consultarea ghidurilor şi informaţiilor existente pe site-ul ANAF etc. În plus, tot la cererea contribuabililor, inspectorii fiscali ANAF pot oferi îndrumări cu privire la modul de îndeplinire al obligaţiilor fiscale”, se arată în comunicat.

Lista sediilor în care este disponibil acest nou serviciu pentru contribuabili poate fi accesată la următorul link: https://static.anaf.ro/static/10/Anaf/Informatii_R/listeselfservice.htm.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO