Bănci și Asigurări

Andreas Marneris, Eurobank Group: Bancpost România continuă să fie un pilon strategic

Andreas Marneris, Eurobank Group: Bancpost România...

Autor: Simona Tatu

20.03.2017, 00:06 568
Bancpost România continuă să fie un pilon strategic în ceea ce priveşte poziţia Euro­bank pe piaţa locală, susţine Andreas Mar­neris, head of Loyalty Progr­ams&Portofolio Management în cadrul Euro­bank Group.
 
„În ţările unde suntem prezenţi continuăm să fim un partener pe termen lung. Banc­post România continuă să fie un pilon strategic în ceea ce priveşte poziţia noastră în piaţa locală“, a menţionat Andreas Marneris, prezent la un eveniment organizat la Atena.
 
El a amintit că Eurobank, grupul grec care deţine pe piaţa financiară locală Bancpost, investeşte în România de circa 25 de ani. „Cred că deja suntem parte din comunitate, am migrat foarte bine în piaţa locală, am susţinut afacerile locale, companiile mari, dar şi afacerile aflate la început“, a mai spus Andreas Marneris.
 
Eurobank, acţionarul Bancpost, caută un investitor pentru subsidiara din România. HSBC a lansat pe piaţă intenţia de a găsi un cumpărător/investitor pentru Bancpost, o bancă de top 10 din România, unul dintre activele bancare cele mai valoroase scoase la vânzare de pe piaţa românească.
 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
Cele mai citite ştiri
AFACERI DE LA ZERO