Andreas Marneris, Eurobank Group: Bancpost România continuă să fie un pilon strategic

20 mar 2017 Autor: Simona Tatu

Bancpost România continuă să fie un pilon strategic în ceea ce priveşte poziţia Euro­bank pe piaţa locală, susţine Andreas Mar­neris, head of Loyalty Progr­ams&Portofolio Management în cadrul Euro­bank Group.
 
„În ţările unde suntem prezenţi continuăm să fim un partener pe termen lung. Banc­post România continuă să fie un pilon strategic în ceea ce priveşte poziţia noastră în piaţa locală“, a menţionat Andreas Marneris, prezent la un eveniment organizat la Atena.
 
El a amintit că Eurobank, grupul grec care deţine pe piaţa financiară locală Bancpost, investeşte în România de circa 25 de ani. „Cred că deja suntem parte din comunitate, am migrat foarte bine în piaţa locală, am susţinut afacerile locale, companiile mari, dar şi afacerile aflate la început“, a mai spus Andreas Marneris.
 
Eurobank, acţionarul Bancpost, caută un investitor pentru subsidiara din România. HSBC a lansat pe piaţă intenţia de a găsi un cumpărător/investitor pentru Bancpost, o bancă de top 10 din România, unul dintre activele bancare cele mai valoroase scoase la vânzare de pe piaţa românească.
 

Continuarea pe ZFCorporate

ZF Corporate este serviciul de business intelligence al Ziarului Financiar. Pentru a putea avea acces la informatii trebuie să vă abonaţi la ZF Corporate sau la unul din cele 12 fluxuri ale sale, profilate pe sectoare de activitate (Bănci, Retail, Agricultură, Energie şi altele) - vezi prezentarea video a ZFCorporate. Detalii de abonare la ZF Corporate: Alexandru Matei (tel. fix: 0318.256.286) sau trimiteţi un email cu datele dumneavoastră de contact prin care solicitaţi informaţii şi abonare la adresa alexandru.matei@zf.ro. Veţi fi contactat în maximum o oră.

Articol publicat în ediţia tipărită a Ziarului Financiar din data de 20.03.2017

 
Cuvinte cheie:
romania
, bancpost
, continuare
, eurobank
, piata
, pozitie
Vizualizari:
Printeaza
zf.ro
Abonează-te la Închide