Bănci și Asigurări

Andrei Mocanu a plecat de la recuperatorul de credite Kredyt Inkaso. În locul lui a venit Ana-Maria Eremia

Andrei Mocanu a ridicat de la zero operaţiunile din România ale Kredyt Inkaso, un grup polonez.

Andrei Mocanu a ridicat de la zero operaţiunile din România ale Kredyt Inkaso, un grup polonez.

Autor: Anelis Baciu

09.03.2018, 00:05 1552

Andrei Mocanu, cel care a condus afacerile locale ale recuperatorului polonez de creanţe Kredyt Inkaso în ultimii 5 ani, a plecat din funcţie la începutul acestei luni, potrivit informaţiilor transmise de companie. Renunţarea lui Mocanu la conducerea recuperatorului este surprinzătoare, în condiţiile în care în urmă cu şapte luni el fusese promovat în funcţia de director de investiţii în cadrul grupului polonez, fiind responsabil de dezvoltarea afacerilor în afara Poloniei, intrarea pe pieţe noi, dar şi de coordonarea investiţiilor străine. Mocanu avea în subordine pieţele din România, Bulgaria, Rusia şi Croaţia, dar şi pieţe noi, precum cele din Grecia şi Italia. Din funcţia de director de investiţii, Mocanu era responsabil de un buget anual de 100 milioane de euro.

În locul lui Andrei Mocanu, în fruntea operaţiunilor din România a fost numită Ana-Maria Eremia (Bîldea), un manager care lucrează din 2013 în cadrul Kredyt Inkaso. În ultimii trei ani şi jumătate Ana-Maria Bîldea a fost şefa pe operaţiuni a diviziei din România a Kredyt Inkaso. Bîldea are 11 ani de experienţă în recuperarea de creanţe. Înainte de a se alătura Kredyt Inkaso, ea a lucrat în cadrul Top Factoring, dar şi în cadrul BRD Finance IFN. Ana-Maria Bîldea a absolvit Facultatea de Jurnalism din cadrul Universităţii Spiru Haret.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO