​ APS: Vrem să cumpărăm anul acesta minim două portofolii de credite neperformante cu o valoare nominală de peste 500 de mil. euro

4 apr 2017 Autor: Anelis Baciu

APS, divizia locală a grupului ceh de recuperare de creanţe cu acelaşi nume, intenţionează să achiziţioneze minimin două portofolii de credite neperformante cu o valoare de peste 500 milioane de euro în acest an, a declarat Victor Angelescu, director regional al CEE al APS Holding.

„Anul acesta băncile din România vor vinde credite neperformante de 1,5 - 2 miliarde de euro. Noi targetăm în acest an minim două portofolii corporate cu o valoare nominală de peste 500 milioane de euro”, a explicat Victor Angelescu.

Continuarea pe ZFCorporate

ZF Corporate este serviciul de business intelligence al Ziarului Financiar. Pentru a putea avea acces la informatii trebuie să vă abonaţi la ZF Corporate sau la unul din cele 12 fluxuri ale sale, profilate pe sectoare de activitate (Bănci, Retail, Agricultură, Energie şi altele) - vezi prezentarea video a ZFCorporate. Detalii de abonare la ZF Corporate: Alexandru Matei (tel. fix: 0318.256.286) sau trimiteţi un email cu datele dumneavoastră de contact prin care solicitaţi informaţii şi abonare la adresa alexandru.matei@zf.ro. Veţi fi contactat în maximum o oră.

 
Cuvinte cheie:
credite neperformante
, valoare
, portofolii
, cumparare
, minim
, creante
Vizualizari:
Printeaza
zf.ro
Abonează-te la Închide