Bănci și Asigurări

ARB a ales un nou membru în Consiliul Director

ARB a ales un nou membru în Consiliul Director

Autor: Departament Economic

19.04.2016, 16:05 633

Conducerea Consiliului Director este asigurată de Sergiu Oprescu, preşedinte, alături de Cătălin Vasile Pârvu, Gabriela - Ştefania Gavrilescu, Luminiţa Delia Runcan, Mirela Bordea, Cornel Theodor Stănescu şi Codin Radu Năstase, a anunţat marţi asociaţia.

Vicepreşedintele Consiliului Director va fi desemnat de membrii Consiliului în prima şedinţă. Durata mandatului membrilor este de trei ani.

Funcţia de preşedinte de onoare al Asociaţiei Române a Băncilor este ocupată de Radu Graţian Gheţea, iar conducerea executivă este asigurată de Preşedintele Executiv, Florin Dănescu.

Asociaţia Română a Băncilor concentrează întreaga piaţă bancară din România formată din 37 de bănci active ca persoane juridice române sau străine în sectorul financiar.

ARB este membră a Federaţiei Bancare Europene din anul 1992 (cu drepturi depline din 2007), a Consiliului European al Plăţilor, a Federaţiei Ipotecare Europene şi în 26 de organisme naţionale lucrative privind dezvoltarea şi perfecţionarea cadrului economic. Pentru aceasta, comunitatea bancară pune la dispoziţie peste 800 de specialişti care participă la cele 23 de comisii tehnice ale ARB.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO