Bănci și Asigurări

ASF soate la concurs pentru a doua oară postul ocupat temporar de Valentin Ionescu

ASF soate la concurs pentru a doua oară postul ocupat...

Autor: Anelis Baciu

23.07.2015, 00:00 465

Autoritatea de Supraveghere Financiară (ASF) a scos la concurs pentru a doua oară postul de director al direcţiei de strategie şi stabilitate financiară, ocupat temporar de Valentin Ionescu, fost director al Bursei de Valori Bucureşti. Ionescu urmează să-şi preia atribuţiile deţinute anterior în cadrul ASF.

Direcţia de strategie şi stabilitate financiară se află în subordinea preşedintelui ASF Mişu Negriţoiu şi este formată din Serviciul de monitorizare şi reglementări integrate, serviciul analiză de piaţă şi statistică şi Serviciul afaceri europene şi relaţii internaţionale.

Pe lângă un înlocuitor pentru Ionescu, ASF caută şi un director pentru direcţia de resurse umane care va coordona Serviciul recrutare, formare şi evaluare profesională, Serviciul de securitate şi sănătate în muncă şi administrarea resurselor umane. Directorul de resurse umane răspunde de asemenea direct preşedintelui instituţiei. 

 
 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Cele mai citite ştiri
AFACERI DE LA ZERO