Bănci și Asigurări

Banca lui Umbrărescu rămâne şi fără preşedintele board-ului după plecarea directorului general

Roxana Moldovan, preşedinte al consiliului de administraţie al BRCI, urmează să-şi încheie mandatul luna viitore

Roxana Moldovan, preşedinte al consiliului de administraţie al BRCI, urmează să-şi încheie mandatul luna viitore

Autor: Ciprian Botea

25.11.2014, 00:06 1796
Roxana Moldovan, care a preluat în luna februarie funcţia de preşedinte al consiliului de administraţie al BRCI (fosta ATE Bank), urmează să-şi încheie mandatul luna viitoare, potrivit unui convocator al adunării generale a acţionarilor. O decizie în acest sens a acţionarilor urmează să fie luată la jumătatea lunii decembrie.
 
Acţionarii sunt convocaţi să aprobe şi încetarea mandatului Magdalenei Manea, membru în consiliul de administraţie al băncii. Numărul membrilor consiliului de administraţie se va restrânge astfel de la cinci la trei. Acţionarii trebuie să discute bugetul de venituri şi cheltuieli, precum şi planul de activitate al băncii pentru anul viitor.
 
Acţionarii fuseseră convocaţi şi luna trecută pentru aprobarea restrângerii numărului de membri ai CA de la cinci la trei, propuşi pentru încheierea mandatului fiind atunci George Ciobănaşu, fost director general adjunct al Carpatica, şi Magdalena Manea. Mag­dalena Manea a lucrat în ultimii ani la RBS şi Fondul de Garantare a Depozitelor.
 
Plecarea Roxanei Mol­dovan din funcţia de preşedinte al CA vine în condiţiile în care la începutul lunii Marinel Burduja a încheiat cola­bo­rarea cu BRCI prin depunerea mandatului. De­misia sa a fost accep­tată de consiliul de supra­veghere, condus de Mol­dovan.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO