Bănci și Asigurări

Banca Naţională angajează auditor intern

Banca Naţională angajează auditor intern

Autor: Liviu Popescu

08.10.2015, 00:01 412

Banca Naţională a României, instituţie în cadrul căreia lucrează aproximativ 1.900 de persoane, scoate la concurs un post de auditor intern cu contract pe durată nedeterminată, potrivit site-ului instituţiei.

Printre atribuţiile unui auditor intern se numără efectuarea de misiuni de audit intern în domeniul utilizării tehnologiei informaţiei şi comunicaţiei, participarea la activitatea de identificare şi evaluare a riscurilor asociate activităţii fiecărei structuri organizatorice a băncii, dar şi îndrumarea metodologică structurilor organizatorice ale băncii pentru administrarea riscurilor.

Cei care doresc să aplice trebuie să aibă studii superioare absolvite cu examen de licenţă în profil informatic, tehnic sau economic, experienţă în domeniul auditului intern de minimum un an. Documentele necesare înscrierii trebuie trimise pe site-ul de recrutare al instituţiei până pe data de 15 octombrie. Salariul mediu net în cadrul Băncii Naţionale a fost de circa 6.600 de lei în 2014. 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO