ZF 24

Banca Transilvania oferă gratuit acţiuni de 2,9 mil. euro către angajaţi. Pe ce criterii se face alocarea ?

Banca Transilvania oferă gratuit acţiuni de 2,9 mil....

Autor: Adrian Cojocar,

06.05.2013, 16:21 2272

Angajaţii Băncii Transilvania (TLV) urmează să primească în perioada următoare cu titlu gratuit un număr de aproape 10 milioane de acţiuni ale băncii oferit prin programul de recompensare a acestora, acţiuni care sunt evaluate la preţul actual de pe bursă, de 1,265 lei/titlu, la circa 2,9 mil. euro.

Cei vizaţi sunt în principal membrii din conducerea băncii atât la nivel de top management cât şi de sedii şi sucursale ale acesteia. Astfel, vor primi acţiuni în principal administratorii Băncii Transilvania, membrii Comitetului Executiv de Management, directori ai societăţilor subsidiare, directorii şi directorii adjuncţi ai direcţiilor din Centrală şi unităţilor teritoare, directori operaţiuni, dealeri, dealeri şefi, membrii echipei de implementare FLEX, şefi agenţii, şefi servicii din Centrală şi din unităţile teritoriale, experţi Centrală şi alte categorii de salariaţi din cadrul Băncii Transilvania.

WikiZF: Profilul Băncii Transilvania

Printre criteriile pe care angajaţii trebuie să le îndeplinească pentru a beneficia de acţiuni gratuite se numără: ocupă poziţii cheie în structura băncii, au dat dovadă de implicare deosebită în realizarea obiectivelor băncii, unităţii sau direcţiei din care fac parte şi/sau pe care le conduc, au obţinut calificativul “bine” la obiectivele calitative individuale şi la performanţă în îndeplinirea sarcinilor cheie aşa cum se arată în fişa de post, îşi asumă obiectivele băncii din planurile strategice curente şi de perspectivă, au o conduită morală, profesională, socială în acord cu standardele băncii, se implică activ şi eficient în promovarea intereselor şi produselor băncii şi promovează buna comunicare şi creează un climat de muncă adecvat realizării unor performanţe deosebite.

Banca Transilvania a răscum­părat 11,524 milioane de acţiuni de la mijlocul lunii august până în prezent, ca parte a celui de-al doilea program de răscum­părări pe care banca îl derulează în ultimii ani.

Programele de fidelizare şi recompensare a angajaţilor Băncii Transilvania vin în contextul în care banca este una dintre cele mai profitabile de pe plan local şi a obţinut în primele trei luni ale anului un profit net de 84,4 mil. lei (19,6 mil. euro).

Anul trecut profitul băncii s-a majorat cu 40%, ajungând la 320,4 mil. lei.

 
 
 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO