Bank of Beirut este tot mai aproape să preia Marfin Bank

10 oct 2016 Autor: Cristian Hostiuc

Bank of Beirut este aproape să preia Marfin Bank Româ­nia până la finalul anului după ultimele schimburi de docu­men­te cu Banca Naţională a României, care trebuie să aprobe preluarea.
 
Conform unor surse din piaţa bancară, Bank of Beirut mai trebuie să dea câteva explicaţii, dar în principiu vor primi aprobarea.
 
Bank of Beirut, un grup libanez cu active de 14 mld. euro şi un capital de 1,8 mld. euro, a câştigat licitaţia din Cipru pentru achiziţia Marfin Bank România.

Continuarea pe ZFCorporate

ZF Corporate este serviciul de business intelligence al Ziarului Financiar. Pentru a putea avea acces la informatii trebuie să vă abonaţi la ZF Corporate sau la unul din cele 12 fluxuri ale sale, profilate pe sectoare de activitate (Bănci, Retail, Agricultură, Energie şi altele) - vezi prezentarea video a ZFCorporate. Detalii de abonare la ZF Corporate: Alexandru Matei (tel. fix: 0318.256.286) sau trimiteţi un email cu datele dumneavoastră de contact prin care solicitaţi informaţii şi abonare la adresa alexandru.matei@zf.ro. Veţi fi contactat în maximum o oră.

Articol publicat în ediţia tipărită a Ziarului Financiar din data de 10.10.2016

 
Cuvinte cheie:
preluare
, beirut
, aprobare
, banca
Vizualizari:
Printeaza
zf.ro
Abonează-te la Închide